Voorstelling van de tentoonstelling
Planning van het bezoek
Fotogalerij
Hoe word ik partner ?
De pers praat erover...
Waar vindt u ons ?
Contact
  FOTOGALERIJ VAN DE TENTOONSTELLING DINOSAURUSSEN Samen met de tentoonstelling DE NEANDERDALMENS EN DE MAMMOETS kunt u onze tweede tentoonstelling van dinosaurussen op ware grootte ontdekken !!

1300 m² reconstructie van de prehistorie.
Door het gebruik van politiemethodes, gekoppeld aan het talent van Dirck Claesen, beeldhouwer en professor in de anatomie, en Richard Neave, medisch kunstenaar verbonden aan de Universiteit van Manchester, zijn de reconstructies buitengewoon realistisch geworden.

Dinosaurussen zoals u ze nog nooit gezien hebt ! Adem, voel, bekijk en luister naar de prehistorie in het universum van de Dinosaurussen. Reconstructie van Dinosaurussen op ware grootte (Tyrannosaurussen, Parasaulophus, Stegosaurus, Stiracosaurs, Protoceratops, Alosaurus Triceratops, audiovisuele animatie op reuzenscherm.

Een boeiende ontdekkingsreis naar de Prehistorie
Reis doorheen de tijd, van de Australopithecus (Lucy) tot de Homo Sapiens. U zult de bevoorrechte getuige zijn van een fascinerende ontmoeting tussen de Neanderdalmensen en de Cro-Magnonmensen... een collectie fossielen, skeletten, schedels, beenderen, vuurstenen, jachtgereedschappen en kunstvoorwerpen van het Paleolithicum begeleiden de tentoonstelling.

 
 
Fotogalerij (hoge resolutie) voor afdrukken in de pers
Wettelijke informatie ~ Contact ~ links ~ Creatie website Lithium Network Dinosaures Expo@copyright 2005-2010