Voorstelling van de tentoonstelling
Planning van het bezoek
Fotogalerij
Hoe word ik partner ?
De pers praat erover...
Waar vindt u ons ?
Contact
Samen met de tentoonstelling DE NEANDERDALMENS EN DE MAMMOETS kunt u onze tweede tentoonstelling van dinosaurussen op ware grootte ontdekken !!
 

PLANNING VAN HET BEZOEK

De NEANDERDALMENS ontvangt de bezoekers bij hem thuis, in zijn huis dat bestaat uit sleutelbeenderen en slagtanden van mammoets.

Hij deelt zijn leven van alledag met hen.

Hij toont hen waaruit zijn maaltijden bestonden, en als de bezoekers vriendelijk tegen hem zijn, nodigt hij ze misschien uit om zijn maaltijd met hem te delen.

Hij laat hen deelnemen aan de geneugten van de jacht op de mammoet en de holenbeer.

Hij legt hen zijn familiale en sociale structuur, zijn riten en gewoonten en zijn geloof uit.

Hij toont hen de omgeving waarin hij geleefd heeft.

Hij herinnert hen aan de grote stappen van het vermenselijkingsproces en waar hij zich situeert in de menselijke afstamming.
Hij beschrijft hen de eigenaardigheden en de verschillen die hem onderscheiden van de andere menselijke soorten en ondersoorten.

Hij onthult hen de geheimen van zijn verdwijning.

Zo hoopt hij dat hij ervoor kan zorgen dat zijn bezoekers bezeten raken door de Grote Geschiedenis van de Mens en dat hij een antwoord kan geven op al hun vragen (over hun verleden, over de geheimen van het vermenselijkingsproces; Wie was de NEANDERDALMENS ? Waar komt zijn naam vandaan ? Is hij onze voorouder ? Kende hij het vuur al ? Wanneer leefde hij ? Hoe communiceerde hij ? Kortom, hoe zag zijn leven eruit ? ...).

 
Wettelijke informatie ~ Contact ~ links ~ Creatie website Lithium Network Dinosaures Expo@copyright 2005-